Varning för bedrägeriförsök – Just nu förekommer det att personer blir kontaktade av någon som felaktigt utger sig för att vara från Alektum Group, till exempel via telefon, mejl eller sms. Vi vill därför uppmärksamma dig på att vi aldrig ber de vi kontaktar att uppge vare sig Bank ID-lösenord eller kontonummer. Har du blivit utsatt för ett bedrägeriförsök bör detta polisanmälas.

2020-03-30

Tillsammans hittar vi lösningar – ta kontakt om du behöver hjälp!

Vi befinner oss alla i en helt unik och okänd situation. Många hushåll och företag går nu in i en mycket krävande ekonomisk period med stor osäkerhet, detta har vi stor förståelse för.

Den verklighet vi har tagit för given har på mycket kort tid vänts upp och ned och vi har alla ett ansvar att bidra till det gemensamma bästaDetta tar vi på största allvarVi har, och kommer fortsätta, att kontinuerligt bedöma vilka åtgärder vi kan vidta för att hjälpa våra kunder och gäldenärer med ekonomiska bekymmer 

Ja, just nu känns framtiden oviss, men du skall veta att din ekonomiska situation är vår huvuduppgift. Den oro du kan tänkas känna gör vi varje dag vårt yttersta för att hitta bra, individanpassade lösningar på. För oss på Alektum Group är den uppgiften en självklarhet, nu mer än någonsin.  

För att verkligen kunna bidra till din situation vill vi att du kontaktar oss.  

Oavsett om du väljer att ringa eller mejla, sitter våra handläggare redo för att möta dig och dina funderingar. Det är nämligen genom den individuella bedömning som vi kan hitta det bästa sättet att bidra till just din situation. Vi agerar alltid utifrån just din specifika situation, och vår högsta ambition är att tillsammans med dig hitta långsiktiga lösningar för att du ska få balans i din ekonomi. 

Vi kan till exempel;  

  • Hjälpa dig att lägga upp en avbetalningsplan eller justera beloppen på dina inbetalningar. 
  • Ingå längre avbetalningsavtal 

Kontaktinformation

Du kan mejla oss på info@alektumgroup.se, eller ringa oss måndag till fredag mellan 09.00-16.30på telefon, 031 –730 60 00