2021-08-24

Shoppa Lagom-podden – Rika Tillsammans

Den här veckan gästas podden av Sveriges största blogg om privatekonomi – Rika Tillsammans. Vi har fått äran att prata med en av de två grundarna, Jan Bolmeson.

Paret Jan och Caroline Bolmeson startade bloggen Rika Tillsammans 2007 i syfte att hjälpa, inspirera och guida människor kring privatekonomi och i synnerhet sparande. Ett arbete som gjort att bloggen numera anses som Sveriges största när det kommer till ämnet privatekonomi. Under resans gång har de även släppt böcker och driver en podcast med samma namn.

Vi är lyckligt lottade att ha fått en pratstund med en av parhästarna, Jan, för att diskutera de ämnen som ligger honom allra närmast hjärtat: sparande och hur man gör det roligt – på riktigt. Vi diskuterar börsen, ekonomisk trygghet, lärdomar han fått genom åren och hur även den mest ointresserad kan komma igång.

”Det fina och positiva med sparande är att den som är ointresserad, lat och passiv i sitt sparande, någon som helt enkelt inte tycker det är särskilt kul med sparande – den är den som blir vinnaren i slutändan. Tänk att vara lat och passiv, och ändå vinna!” Säger Jan Bolmeson.

Klicka på play-knappen nedan för att lyssna, eller besök närmaste podd-app. Vi önskar dig god lyssning!