Varning för bedrägeriförsök – Just nu förekommer det att personer blir kontaktade av någon som felaktigt utger sig för att vara från Alektum Group eller Kronofogden, till exempel via telefon, mejl eller sms. Vi vill därför uppmärksamma dig på att vi aldrig ber de vi kontaktar att uppge vare sig Bank ID-lösenord eller kontonummer. Har du blivit utsatt för ett bedrägeriförsök bör detta polisanmälas.

2020-11-03

Shoppa Lagom-podden med Pricerunner

I veckans avsnitt av Shoppa Lagom-podden gästas vi av Anna Lavfors från jämförelsetjänsten Pricerunner. En tjänst som under den senaste tiden kommit att bli en naturlig del av människors köpresa, menar Anna.

Konsten att jämföra – på rätt sätt

Pricerunner är en jämförelsetjänst som hjälper och guidar människor till att göra smarta och informerade val i samband med köp av produkter. Via deras hemsida kan användarna på ett enkelt sätt jämföra priser på produkter – för att på så sätt hitta bästa möjliga pris. Ett pris som känns lagom, helt enkelt.

Tillsammans med Anna Lavfors, som jobbar på Pricerunner, djupdyker vi i hur jämförelsetjänster har påverkat vårt köpbeteende, hur man går tillväga för att hitta en bra deal och vad det är för misstag som folk gör i samband med köp av en produkt.

”Många gör misstaget att man är alldeles för impulsiv i samband med köp, man låter köpsuget ta över. Det viktigaste är att först identifiera sitt behov och därefter göra sin research – i längden lönar det sig att ha lite is i magen”

Klicka på play-knappen nedan,  kolla in avsnittet på vår YouTube kanal eller gå till närmsta podd-app i telefonen för att lyssna på avsnittet.