2020-11-03

Shoppa Lagom-podden med Pricerunner

I veckans avsnitt av Shoppa Lagom-podden gästas vi av Anna Lavfors från jämförelsetjänsten Pricerunner. En tjänst som under den senaste tiden kommit att bli en naturlig del av människors köpresa, menar Anna.

Konsten att jämföra – på rätt sätt

Pricerunner är en jämförelsetjänst som hjälper och guidar människor till att göra smarta och informerade val i samband med köp av produkter. Via deras hemsida kan användarna på ett enkelt sätt jämföra priser på produkter – för att på så sätt hitta bästa möjliga pris. Ett pris som känns lagom, helt enkelt.

Tillsammans med Anna Lavfors, som jobbar på Pricerunner, djupdyker vi i hur jämförelsetjänster har påverkat vårt köpbeteende, hur man går tillväga för att hitta en bra deal och vad det är för misstag som folk gör i samband med köp av en produkt.

”Många gör misstaget att man är alldeles för impulsiv i samband med köp, man låter köpsuget ta över. Det viktigaste är att först identifiera sitt behov och därefter göra sin research – i längden lönar det sig att ha lite is i magen”

Klicka på play-knappen nedan,  kolla in avsnittet på vår YouTube kanal eller gå till närmsta podd-app i telefonen för att lyssna på avsnittet.