Varning för bedrägeriförsök – Just nu förekommer det att personer blir kontaktade av någon som felaktigt utger sig för att vara från Alektum Group, till exempel via telefon, mejl eller sms. Vi vill därför uppmärksamma dig på att vi aldrig ber de vi kontaktar att uppge vare sig Bank ID-lösenord eller kontonummer. Har du blivit utsatt för ett bedrägeriförsök bör detta polisanmälas.

2022-01-18

Shoppa Lagom-podden med Per Holknekt

Den här veckan får vi stifta bekantskap med Per Holknekt. En entreprenör, författare och föreläsare som minst sagt fått uppleva både mot- och framgångar under sin långa yrkesmässiga karriär.

De allra flesta känner förmodligen till Per Holknekt som grundaren av de populära klädmärkena Odd Molly och Svea. Vid sidan om detta agerar han även föreläsare och författare. Genom åren har han släppt 2 böcker, varav en av dem är självbiografisk där han delar med sig om sitt liv. Ett liv kantrat av stor framgång, misslyckanden och allt där emellan.

Häng med när vi pratar om både misslyckanden och framgångar, entreprenörskap, kreativitet, relationen till pengar, hans syn på konsumtion och shopping, människor som lever i beroenden, hur han hjälper folk som varit samma sits som han var i, hur man uppnår ett lagom liv och konsten att hitta motivation och drivkraft till att börja om.

”Shopping- eller spelmissbruk, det är saker som ofta lever i det fördolda, det är ju ingenting som kommer upp till ytan för allting är relaterat till skam och skuld. Det är nånting som jag jobbar med idag, människor som lever i akut skuld” säger Per i podden.

Klicka på play-knappen nedan för att lyssna, alternativt besök första bästa podd-app. Vi önskar dig god lyssning!