2022-06-21

Shoppa Lagom-podden med Paulina Gunnardo

Med hjälp av beteendevetaren Paulina Gunnardo så diskuterar vi barnens värld, och i synnerhet dess utveckling. Aspekter som kan vara viktiga att ha i åtanke när det är dags att börja prata om pengar där hemma.

Paulina Gunnardo såväl föreläser, poddar och skriver om barn, dess utveckling, rättigheter och föräldraskap. Utöver detta så agerar som även som sakkunnig i barnrättsorganisationen Trygga Barnen. För den uppmärksamma så kanske du även ha märkt att hon är en del av vårt initiativ Pengapeppen, även där agerar hon sakkunnig i form av att vara en ambassadör som guidar dagens föräldrar kring hur man pratar om pengar med sitt barn.

Häng med oss på ett samtal där vi bland annat behandlar barns utveckling, vikten av att prata om pengar hemma, när det är dags att börja prata om pengar med sitt barn, hur föräldrar kan påverka sitt barns syn på pengar och vad man bör tänka på som förälder för att lyckas så bra som möjligt med pengapratet.

”Det är klart att vi ska prata pengar med våra barn. Pengar är en så stor del av våra liv och någonting som styr oss väldigt mycket, det kan styra oss in i sånt som gör att vi inte mår bra, eller till att uppnå våra drömmar” Säger Paulina i podden.

I vanlig ordning ber vi er att klicka på play-knappen nedan för att lyssna, alternativt besöka en podd-app som du tycker om. God lyssning!