Varning för bedrägeriförsök – Just nu förekommer det att personer blir kontaktade av någon som felaktigt utger sig för att vara från Alektum Group eller Kronofogden, till exempel via telefon, mejl eller sms. Vi vill därför uppmärksamma dig på att vi aldrig ber de vi kontaktar att uppge vare sig Bank ID-lösenord eller kontonummer. Har du blivit utsatt för ett bedrägeriförsök bör detta polisanmälas.

2021-01-07

Shoppa Lagom-podden med Magnus Hedberg

Den här veckan har vi den stora äran att välkomna tv-profilen tillika ekonomiexperten Magnus Hedberg till Shoppa Lagom-podden.

Skuldfällor och skuldsaneringar

Magnus Hedberg är coach, föreläsare och konsult, men främst är han kanske mest känd bland det svenska folket som en av programledarna i succé-programmet Lyxfällan. Ett program där han guidar och hjälper människor att ta sig ur sina ekonomiska problem. Nu har vi fått äran att prata med honom om detta och mycket mer i vår podcast.

Med en gäst som gjort sig känd för sin förmåga att hjälpa människor ur ekonomisk knipa så känns ämnena för dagens podd rätt så givna, lyssna när vi diskuterar: Hur man undviker skuldfällan, sparande, vart vi brukar gå fel med ekonomin och så tar vi även avstamp i Kronofogdens statistik kring skuldsaneringar och den uppfattning som många av dagens konsumenter har kring skuldsanering som en ”enkel utväg”:

”Problemet som jag upplever i dagens läge är att man kan faktiskt leva ett parallellt drömliv som man egentligen inte har råd med under en ganska lång tid. Detta genom konstgjord andning i form av lån – tills en vacker dag då det till slut tar stopp”

Klicka på play-knappen nedan eller besök första bästa podd-app för att lyssna på avsnittet. God lyssning!