Varning för bedrägeriförsök – Just nu förekommer det att personer blir kontaktade av någon som felaktigt utger sig för att vara från Alektum Group, till exempel via telefon, mejl eller sms. Vi vill därför uppmärksamma dig på att vi aldrig ber de vi kontaktar att uppge vare sig Bank ID-lösenord eller kontonummer. Har du blivit utsatt för ett bedrägeriförsök bör detta polisanmälas.

2021-04-13

Shoppa Lagom-podden – Manne Forsberg

Denna veckan välkomnar vi poddaren och författaren Manne Forsberg till Shoppa Lagom-podden. Häng med när vi diskuterar familjebudget, ekonomisk uppfostran, veckopeng och allt där emellan.

Redan vid 21-årsåldern debuterade Manne Forsberg med sin första bok, som behandlade könsroller och varför dessa måste förändras. Sedan dess har han hunnit med att släppa ytterligare en bok och startat den omåttligt populära podcasten, Pappapodden, tillsammans med Nisse Edwall.

När Manne var yngre såg han sig själv som lite av en ”ekonomisk idiot” och hade svårt hålla plånboken i styr. Allt som tiden har gått har han hunnit bli lite klokare och smartare i sina ekonomiska val, i vissa fall. Därför tog vi tillfället i akt att prata med honom kring hur han pratar pengar med sina barn. Ett ämne som minst sagt rört till det för många föräldrar runt om i Sverige. Så även för Manne, vilket framgår av samtalet. Häng med när vi snackar familjebudget, ekonomisk uppfostran, veckopeng och allt där emellan. Vi utlovar ett minst sagt härligt och roligt samtal.

”Jag har upptäckt att man kan få en berusande känsla av att spara pengar, det är någonting i hjärnan som väcks till liv genom att göra det. Att sätta undan pengar och spara dem, kan ge samma härliga känsla som att köpa den där grejen man verkligen vill ha”

I vanlig ordning ber vi er att Klicka på play-knappen nedan eller gå till närmsta podd-app i telefonen för att lyssna på avsnittet. Allt gott!