Varning för bedrägeriförsök – Just nu förekommer det att personer blir kontaktade av någon som felaktigt utger sig för att vara från Alektum Group, till exempel via telefon, mejl eller sms. Vi vill därför uppmärksamma dig på att vi aldrig ber de vi kontaktar att uppge vare sig Bank ID-lösenord eller kontonummer. Har du blivit utsatt för ett bedrägeriförsök bör detta polisanmälas.

2021-03-30

Shoppa Lagom-podden – Frida Ramstedt (Trendenser)

I den här veckans avsnitt av Shoppa Lagom-podden har vi den stora äran att välkomna Frida Ramstedt, skaparen av nordens största inredningsblogg, Trendenser, för att diskutera hur man håller sig hållbar, miljövänlig och snäll mot plånboken i sin konsumtion av inredning.

Hållbar och plånboksanpassad inredning

Sedan 2011 arbetar Frida Ramstedt heltid med sin absolut största passion: inredning. Detta i form av inredningsbloggen Tendenser som startades för lite drygt 15 år sedan, men även genom föreläsningar. Som om detta inte vore nog så har hon även författat två framgångsrika böcker inom ämnet: ”Övningsbok i inredning och styling” samt ”Handbok i inredning och styling”.

Häng med oss på ett samtal där vi behandlar ämnen så som hållbar inredning, inredningsindustrins miljöpåverkan, hur man inreder på en budget, hur man håller sig så miljövänlig som möjligt, köpthetsen som råder just nu i form av influencers, second hand-shopping och allt där emellan.

”Generellt skulle jag säga att de möbler som man idag hittar på andrahandsmarknaden eller loppisar allt som oftast har en betydligt högre kvalitet i form av material och konstruktion än de vi köper billigt i många butiker”

Klicka på play-knappen nedan för att lyssna, eller besök närmaste podd-app. Allt gott!