Varning för bedrägeriförsök – Just nu förekommer det att personer blir kontaktade av någon som felaktigt utger sig för att vara från Alektum Group, till exempel via telefon, mejl eller sms. Vi vill därför uppmärksamma dig på att vi aldrig ber de vi kontaktar att uppge vare sig Bank ID-lösenord eller kontonummer. Har du blivit utsatt för ett bedrägeriförsök bör detta polisanmälas.

2021-09-13

Shoppa Lagom-podden – Budgetmorsan

Denna vecka har vi låtit Sanne Ek, som driver den populära bloggen Budgetmorsan, förgylla vår studio i veckans avsnitt av Shoppa Lagom-podden.

Sanne Ek är entreprenör, influencer och kursledaren som vill inspirera, guida och hjälpa dagens kvinnor att ta kontrollen över sin ekonomi. Ett arbete som hon bedriver genom den populära bloggen och Instagram-kontot Budgetmorsan, där hon kontinuerligt delar med sig av matnyttiga tips.

Med anledning av dagens gäst så kommer mycket av samtalet att kretsa kring hur man skapar sig ekonomisk självförtroende, prioriteringar, hur man blir ekonomiskt medveten och givetvis en massa tips och tips kring hur du kan ta kontroll över din ekonomi.

”Jag är bara en vanlig mamma, en vanlig kvinna. Jag har ingen högskoleutbildning i ekonomi. För mig handlar det om att jag vill berätta och hjälpa människor kring hur man får vardagspusslet att gå ihop. Helt enkelt ta kontroll över ekonomin” Säger Sanne Ek.