Varning för bedrägeriförsök – Just nu förekommer det att personer blir kontaktade av någon som felaktigt utger sig för att vara från Alektum Group, till exempel via telefon, mejl eller sms. Vi vill därför uppmärksamma dig på att vi aldrig ber de vi kontaktar att uppge vare sig Bank ID-lösenord eller kontonummer. Har du blivit utsatt för ett bedrägeriförsök bör detta polisanmälas.

2021-09-22

Shoppa Lagom-podden – Anna Lavfors

I den här veckans avsnitt av Shoppa Lagom-podden har vi äran att välkomna Anna Lavfors framför micken. Samtalsämnet? Barn, barnvagnar och ekonomisk uppfostran.

Anna Lavfors är minst sagt mångfacetterad, så pass att hon blivit inbjuden till podden för andra gången. Tidigare gången hon var med så gästade hon för Pricerunners räkning och pratade om hur man ska navigera i prisjämförelse-djungeln. Denna gången är temat ett annat – denna gången riktar vi blickarna mot barn och i synnerhet föräldrarnas vän på fyra hjul: Barnvagnar.

Anna Lavfors är fyrbarnsmamma och lite av en barnvagnsnörd – detta intresse uttrycker hon och utövar på sin populära blogg Allt om barnvagnar. Vi beslutade oss för att sätta oss ned för en pratstund henne. Häng med på ett samtal kring barnvagnar (givetvis), hur man uppmuntrar sina barn till sunda shoppingvanor, vad det tjatas om hemma och hur man ska bemöta det samt ekonomisk uppfostran.

”Jag tror det är väldigt vanligt att blivande föräldrar förköper sig på prylar. Jag tror inte jag känner någon förälder som inte kan nämna minst en grej som de köpt, men som aldrig kommit till användning.” Säger Anna Lavfors i podden.

I vanlig ordning ber vi dig klicka på play-knappen nedan, alternativt besöka första bästa podd-app för att lyssna på avsnittet. Med det sagt önskar vi dig god lyssning!