Varning för bedrägeriförsök – Just nu förekommer det att personer blir kontaktade av någon som felaktigt utger sig för att vara från Alektum Group, till exempel via telefon, mejl eller sms. Vi vill därför uppmärksamma dig på att vi aldrig ber de vi kontaktar att uppge vare sig Bank ID-lösenord eller kontonummer. Har du blivit utsatt för ett bedrägeriförsök bör detta polisanmälas.

2022-02-10

Så firar du alla hjärtans dag på en budget

Snart är det dags för alla hjärtans dag med allt vad det kan tänkas innebära. Här listar vi några tips kring hur du uppnår en romantisk känsla, utan att för den delen behöva spendera massvis med pengar.

1. Försök att hitta något personligt

Att spendera mycket pengar på en fin gåva behöver nödvändigtvis inte innebära att du bryr dig mer, tvärtom, det kan ibland ses som en ”enkel utväg”. Försök istället att ge bort något som är personligt, något som är kopplat till er och erat förhållande. Kanske kan det vara något från ett minne som ni båda delat?

2. Laga mat tillsammans

Alla hjärtans dag är väl förmodligen den dag som förknippas allra mest med restaurang-besök av alla dess slag. Här föreslår vi istället att ni handlar hem något gott som ni kan laga tillsammans. En aktivitet som är mysig och som bjuder in till kreativitet.

3. Kärlek ska spridas året runt

Det är lätt att förblinda sig i alla hjärtans dag och allt vad det står för. Men faktum är att kärlek tillhör alla 365 dagar om året – så ta hand om varandra.