2022-12-22

Mohammeds väg till miljonen – Ett ekonomiskt peptalk

Allt började med en dröm om att bygga en trygg ekonomi för sig själv och sin familj, men det började också med en dröm om snabba pengar, och en kompis som gjorde klipp på börsen. Som tolv-trettonåring kom han till Sverige efter många år på flykt, och idag är han en av våra främsta ekonomi-influencers som inspirerar tusentals människor via sitt instagramkonto “Mohammeds väg till miljonen”. Men han är också den ödmjuka killen som den hårda vägen lärde sig att den viktigaste komponenten för att lyckas på börsen är kunskap.

Under vårt samtal pratar vi såklart om sparande, att sätta upp mål, men också om prioriteringar, värdet av pengar och vad pengar egentligen betyder för Mohammed. Vi pratar också om hur man kan tänka kring sitt sparande när inflationen och utgifterna skenar och om sparandet idag är en lyx många inte längre tycker de har råd med? Samtidigt berör vi frågor som vilket ansvar man har som influencer, och hur transparent man kan och bör vara?

Luta dig tillbaka för ett ekonomiskt pep-talk med den fantastiska Mohammed Salih. Klicka på play-knappen nedan eller kolla in avsnittet på vår YouTube-kanal för att lyssna.