Varning för bedrägeriförsök – Just nu förekommer det att personer blir kontaktade av någon som felaktigt utger sig för att vara från Alektum Group, till exempel via telefon, mejl eller sms. Vi vill därför uppmärksamma dig på att vi aldrig ber de vi kontaktar att uppge vare sig Bank ID-lösenord eller kontonummer. Har du blivit utsatt för ett bedrägeriförsök bör detta polisanmälas.

2023-05-03

Från motgång till framgång med Adrian Andersson

Han är killen som aldrig riktigt passade in, men som genom utanförskapet fann styrkan att omvandla motgång till framgång. Som 15-åring startade Adrian Andersson sitt första bolag och idag, blott 23 år gammal, har han åstadkommit mer i sitt professionella liv än vad många hinner under en livstid. I det senaste avsnittet av Pengapeppen får du höra Adrian berätta om sin resa, som har varit allt annat än spikrak. 

I skolan blev han utsatt för mobbning och hans första företag gick under redan efter ett år.  

”Jag brände alla sparpengar och förlorade allting. Sedan startade jag en konsultfirma, och den startade jag utan att ha en krona på fickan.” 

Trots, eller kanske tack vare, sina motgångar lyckades han resa sig starkare än förut och kallas idag för Sveriges yngsta serieentreprenör. För Adrian handlar allt om att skapa positiv förändring i människors liv.  

Vi får höra om fördelarna med att vara en ung entreprenör, men också om svårigheterna att bli tagen på allvar i en värld där de flesta är betydligt äldre. Vi pratar också om hur hans dagar ser ut och vad han har försakat för att komma dit han är idag. Och hur reser man sig igen när misslyckandet är ett faktum? 

I det senaste avsnittet av Pengapeppen får du lyssna på ett inspirerande och peppande samtal om att inte passa in och om att använda sina motgångar som drivkraft. 

Välkommen till ett nytt avsnitt! Klicka på play-knappen för att lyssna. Finns där poddar finns. Du kan också titta på avsnittet på Youtube. 

Här hittar du oss

pengapeppen.se
Pengapeppen på Youtube
Pengapeppen på Instagram
Pengapeppen på Facebook