Intresserad av en sund tillväxt, och en långvarig relation till dina kunder?

Vad kul – det är nämligen just därför vi finns till. Vi drivs av att hjälpa företag nå sin fulla potential på ett sunt sätt. Det gör vi bland annat genom att hitta rätt kunder åt er, öka likviditeten och säkerställa att ni får betalt för era varor eller tjänster. Vi tar hand om dina affärer. Med varsamhet.

Några exempel på vad vi kan göra för er

Hitta rätt kunder

Vi vet hur kostsamma icke-betalande kunder kan vara. Därför har vi utvecklat ett erbjudande som gör att ni hittar och bearbetar rätt kunder samt har möjlighet att maximera intäkterna genom marknadsinformation och riskoptimering.

Få betalt för ert arbete

Det vi inte vet om inkasso är förmodligen inte värt att veta. Vår långa erfarenhet, våra beprövade metoder och humana värderingar gör att ni får betalt för era tjänster och fordringar – utan att skada relationen till era kunder.

Finansiering & fakturatjänster

Genom våra enkla, kostnadseffektiva och skräddarsydda lösningar för företagsfinansiering och fakturatjänster får ni utrymme, kraft och förutsättningar att växa er större och starkare.

Öka likviditet & kassaflöde

När vi köper era förfallna fordringar ökar ni inte bara
kassaflödet. Ni frigör en massa dyrbar tid som ni kan
lägga på nyförsäljning och strategier att växa.

Låter det intressant? Kontakta oss här.

Det spelar egentligen ingen roll om ni är ett större företag eller om ni vill utmana de stora aktörerna på marknaden. Om ni säljer tjänster eller varor. Om ni sitter i Sverige, Tyskland, Polen eller något av alla våra andra europeiska länder som vi är verksamma i.

Vi har bredden, kunskapen och den långa erfarenheten som krävs för att utveckla era affärer och relationer i rätt riktning. Dessutom är vi genuint intresserade och enkla att ha och göra med. Det ligger i vår natur att lyssna och samarbeta oss fram till en lösning som är anpassade efter era förutsättningar och mål.

Fredrik Lilja
Sales Manager, Göteborg
Håkan Nilsson
Sales Manager, Stockholm
Till toppen av sidan