Det här händer i vår monter

I vår monter står vårt säljteam redo att diskutera finansiella lösningar för e-handelsbranschen. Alektum Group erbjuder en unik kombination av innovativa tjänster och produkter, som stödjer hela resan från kundrekrytering till försäljning och betalning och gör det möjligt för e-handlare att sälja mer och förbättra kassaflödet.

Delta i vår quiz – chans att vinna presentkort till Stenungsbaden Yacht Club

Vi upprepar förra årets succé och kör quiz i vår monter varje timme. En vinnare koras i varje omgång och storvinsten – ett presentkort till vackra Stenungsbaden Yacht Club – går till den person som har högst poäng efter att alla omgångar är spelade. Du kan följa resultaten, omgång för omgång, på vår scoreboard under dagen. Glöm inte att ta med dig din mobiltelefon den behöver du för att kunna delta.

Hämta drinkbiljetter

Vi sponsrar – tillsammans med Resurs Bank och JetShop – den förfest som kommer att äga rum i kongressfoajén kl. 17:00-19:30 (innan middagen). Vi delar ut drinkbiljetter som kan användas under förfesten till de som besöker vår monter. Antalet drinkbiljetter är dock begränsat så det är först till kvarn som gäller.

Mer om våra tjänster

Läs gärna mer om de olika tjänster vi erbjuder och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

  • Informationstjänster – Vi hjälper dig att bredda din kundbas och samtidigt hantera risker på ett smart sätt
  • Finansiella lösningar – Företagsfinansierings- och fakturatjänster som gör det möjligt för dig att frigöra resurser
  • Fordringsköp – Vi köper dina förfallna fordringsportföljer så att du kan frigöra resurser
  • Inkasso och delgivning – Vi ser till att du får betalt för dina fordringar utan att skada förhållandet med din kund
  • Juridisk rådgivning – Kvalificerad juridisk hjälp och rådgivning från erfarna jurister som ett kompletterande stöd under hela sälj- och betalningsprocessen

Biljetter till D-Congress

Om du inte bokat din biljett till D-Congress 2017 kan du använda denna länk https://shop.dhandel.se/checkout?p%5B23%5D=1&rc=alektum eller koden "alektum" för att få 800 kr i rabatt på en dagsbiljett.