031–730 60 75

Vi har öppet vardagar 08:00-16:30.

Om oss

Kontakta oss

Om oss

Alektum Group har funnits sedan 1992 då vi startade som ett renodlat inkassoföretag. I dag bedriver vi verksamhet i 18 europeiska länder, varav 3 är partners, har över 650 anställda och omsätter mer än 1,2 miljard kronor i koncernen.

Det här är Alektum Group

Från ögonblicket vi vaknar är vår verklighet, våra framgångar och vår framtid beroende av styrkan hos en enda sak: våra förhållanden. Vi är alla beroende av dem. Även affärsförhållanden. Och hemligheten? Tillit. En värdering som är djupt rotad i Alektum Groups skandinaviska affärskultur.

Vår erfarenhet av att hantera alla typer av intressenter i en organisations ekosystem gör att vi förstår alla de olika perspektiv, stressfaktorer och behov som uppstår vid varje länk i en värdekedja. Det gör att vi kan hitta den bästa lösningen för alla. Det kräver också förståelse. Samma storlek passar inte alla. Det krävs skräddarsydda lösningar för att skapa affärsfördelar.

I egenskap av svenskt familjeföretag styr det långsiktiga perspektivet allt vi gör när vi hjälper våra kunder att växa med hjälp av varaktiga åtaganden. Med stöd av vårt unika IT-system och internationella databas ingår vi partnerskap med våra kunder och tillhandahåller precisa insikter som möjliggöra snabbare beslut och skyddar dina affärsförhållanden från att skadas. Vi hittar lösningar som frigör värde, utnyttjar lokala kunskaper på alla internationella marknader, och levererar vårt omfattande erbjudande från en enda kontaktpunkt genom att förenkla det svåra från början till slut.

Vi tar hand om dina affärer. Med varsamhet. 

Senaste nytt

Till toppen av sidan