2022-07-04

Ses vi i Almedalen?

Nu är det äntligen dags för Almedalen. Efter ett par års uppehåll, på grund av pandemin, är Alektum Group återigen på plats för att prata om de frågor vi brinner lite extra för.

I år har vi förberett ett gediget program med intressanta talare och spännande panelsamtal där hållbar privatekonomi och överskuldsättning står i fokus.

Är du på plats? Starta tisdagen den 5 juli tillsammans med oss och ta del av en spännande rapport där vi berättar hur det egentligen står till med svenskarnas privatekonomiska kunskap och förmågan att applicera den kunskapen i sin vardag.

Vi fortsätter sedan dagen i Almedalen med samtal kring ansvarsfull kreditgivning, konsumtionsbeteenden, nationella skuldregister, social hållbarhet och privatekonomisk balans.

Dagen avslutas med ett Pengaprat för Swish-föräldrar. Har föräldrar tillräckligt med kunskap och kompetens för att kunna prata pengar med sina barn och skapa goda ekonomiska vanor? Samtidigt som Magnus Hedberg och Magdalena Kowalczyk leder en lekfull ekonomiquiz och dialog kring föräldrars roll och ansvar i samhällsdebatten bjuder vi på mingel, mat och underhållning av Timo Räisänen.

Under Almedalsveckan lanserar vi även ”Pengabikten” som ett sätt att engagera och uppmärksamma bristen på ekonomisk kunskap. Här har du möjlighet att lätta ditt pengasinne eller bara få en fem minuters ekonomisk pepp med Magnus Hedberg eller Magdalena Kowalczyk. Vi lovar, det kommer att kännas mycket bättre efteråt. Tror vi.

Ingen möjlighet att vara på plats i Almedalen i år? Inga problem – Vi kommer att filma alla våra arrangemang och publicera dem här på vår webbplats.

Du hittar hela programmet här >

Hoppas vi ses! Varmt välkommen.