Varning för bedrägeriförsök – Just nu förekommer det att personer blir kontaktade av någon som felaktigt utger sig för att vara från Alektum Group, till exempel via telefon, mejl eller sms. Vi vill därför uppmärksamma dig på att vi aldrig ber de vi kontaktar att uppge vare sig Bank ID-lösenord eller kontonummer. Har du blivit utsatt för ett bedrägeriförsök bör detta polisanmälas.

2020-09-18

Resurs blir partner till Alektum Group-initiativet Shoppa Lagom

Idag har vi den stora glädjen och äran att välkomna Resurs Bank som vår första partner till initiativet Shoppa Lagom. Här följer en sammanfattning av det pressmeddelande som publicerades idag kring partnerskapet.

Resurs Bank och Shoppa Lagom

Genom initiativet Shoppa Lagom hoppas vi kunna bidra till en minskad överskuldsättning i samhället. Som inkassobolag har vi en viktig roll att fylla när allt fler människor hamnar i skuldfällan.

Idag är vi glada att välkomna en partner till vårt initiativ – Resursbank. Tillsammans ska vi hitta synergieffekter i arbetet med Shoppa Lagom, och förhoppningsvis kunna nå ut till fler människor med vårt budskap. Moa Tyborn, SVP Corporate Communications & Marketing, Alektum Group är förväntansfull inför vad det nya partnerskapet kommer innebära.

”Med Resurs som partner till initiativet Shoppa Lagom ökar möjligheterna att förmedla kunskap om privatekonomiskt hållbart agerande till fler. Därmed gynnas såväl den enskilde, handeln som hela samhället. Vår långsiktiga vision är att minska överskuldsättning, för ingen av oss vinner på en obetald faktura”.

Klicka här för att läsa det fullständiga pressmeddelandet med kommentarer från Resurs om varför det var viktigt för dem att bli en del av Shoppa Lagom.