Backstage

Backstage är vår klientwebb för inkassoärenden. Här kan du följa alla dina inkassoärenden i alla länder och sammanställa statusrapporter.

Så här fungerar Backstage

Med Backstage når du alla dina ärenden överallt från ett och samma system. Du hittar snabbt det du är ute efter via menyn eller via den omfattande sökfunktionen. Du följer dina ärenden på vilket språk du vill. Allt är översatt: statustexter, handläggaråtgärder och så vidare. Du får dina sökresultat och rapporter redovisade i vilken valuta du vill. Det gör det lätt att överblicka resultatet och att jämföra mellan olika länder. Du schemalägger när du vill ha dina rapporter, till exempel den förste vaje månad. Alla rapporter lagras. Det spelar ingen roll om din kund flyttar. Med Backstage når du alla länder via en inloggning och följer enkelt efter. Att gå på djupet är inte heller några problem. Du kan till och med bevaka enskilda ärenden.

Det här är bara några av alla finesser med Backstage. Hör av dig till oss på Alektum Group så får du en personlig genomgång.