Kreditbedömning är så mycket mer än att ta kreditupplysningar på sina kunder. Det handlar om komplexa avväganden kring att säkerställa rätt köpare. Den gamla tidens syn på kreditupplysningar handlade om att till varje pris skydda dig från dåliga affärer genom att spärra alla kunder som innebär minsta risk. Våra lösningar möjliggör i stället att skräddarsy en kreditbedömning som passar just er typ av verksamhet.

Få fler kreditvärdiga kunder med vår kreditupplysning

Det finns många kunder som alltid betalar, även om de betalar aningen sent. Låter ni oss hantera er kreditupplysning ökar vi möjligheten att göra goda affärer med fler kunder. Ni erbjuds automatiserade beslut där beloppsgränsen kan variera beroende på hur just er verksamhet ser ut. Eftersom det finns en nära koppling mellan vårt kreditupplysningsbolag och vår inkassoverksamhet blir vi unika i vår kreditbedömning: vi har ytterligare databaser att förlita oss på. Så tycker vi att rättvis kreditprövning ska gå till.

Vi erbjuder fler tjänster än kreditupplysning

Vi tänker helhet och agerar långsiktigt – och inte bara vid kreditupplysning. Finns det fler processer ni vill vässa? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan anpassa kreditupplysning för just ert företag eller visar fler tjänster om ni är nyfikna på att ta ett bredare grepp.