031–730 60 75

Du är alltid välkommen att kontakta Alektum Risk Optimisation (bifirma Decidas Info) för mer information om kreditupplysningar och beslutsstöd. Vår support är öppen kl. 09-12.

Telefonnummer: 031-730 67 00

E-post: info@decidas.com

Kreditupplysning och beslutsstöd

Kontakta oss

Kreditupplysning och beslutsstöd

Låt oss sålla fram alla kunder du kan göra bra affärer med. Även sådana som dröjer lite med betalningen! Förutom att servera dig fler kvalitativa leads så kan vi leverera värdefulla kundinsikter som ger relevant beslutsstöd. Upptäck våra tjänster för kreditupplysningar och beslutsstöd.

Många företag använder alldeles för trubbiga verktyg för kreditprövning och stänger därmed ute kunder i onödan. Vårt kreditupplysningsbolag kan erbjuda dig en skräddarsydd lösning: en kreditmall som passar just ditt företag. Inte så snäv att du väljer bort bra kunder, inte så snäll att du förlorar pengar i onödan.

  • Vi går igenom hur bra dina kunder är på att betala.
  • Vi bevakar förändringar i din kundstock
  • Informationen använder vi som underlag för att utvärdera och justera din kreditmall.

God försäljning kräver uppdaterat kundregister

Visste du att 1,5 miljoner svenskar byter adress varje år? Eller att 100 000 avlider varje år? Därför är ett uppdaterat kundregister nödvändigt för god försäljning och kundvård. Med marknadens bästa sökmotor erbjuder vi ett träffsäkert system för adressuppdatering och personnummersättning. Det gör att vi exempelvis kan få fram uppgifter om personer som har fyllt i en kupong slarvigt.

Hitta rätt tjänst

Till toppen av sidan