+46-31 730 74 00

Vi vill gärna höra från dig

Ring oss eller skicka ett mail till legal@alektumgroup.com så svarar våra jurister inom 24 timmar. 

Våra kontor

Du når vårt Göteborgskontor på 031 730 74 00 och vårt Stockholmskontor på 08 563 054 80.

Personlig och engagerad juridisk hjälp och rådgivning

Kontakta oss

Juridisk hjälp och rådgivning

Med hjälp av våra juridiska tjänster kan du kvalitetssäkra alla steg i din affärsprocess genom alla verksamhetsfaser och koppla på de tjänster som behövs allt eftersom diskussionen utvecklas.

Alektum Groups jurister är en grupp lyhörda och engagerade affärsjurister som förstår och kan tolka de olika situationer och utmaningar en affärsverksamhet kan hamna i. I nära samarbete med dig hittar vi optimala lösningar anpassade efter dina behov och utmaningar för att skapa trygghet i din verksamhet. Vi arbetar hela tiden för att din affär och dina kundrelationer ska utvecklas framgångsrikt. Du är välkommen att kontakta oss när som helst. Vi svarar inom 24 timmar.

Våra juridiska tjänster

Vi erbjuder kvalificerade juridiska tjänster — anpassade efter era behov och affärsmässiga utmaningar — inom åtskilliga juridiska områden, exempelvis affärsjuridik, fastighetsjuridik, tvistlösning och ekonomisk familjerätt.

Juridisk expertis för din bransch

Varje bransch har sina unika utmaningar och möjligheter inom juridiken och för att vi ska kunna guida våra klienter rätt besitter vi branschspecifik juridisk expertis inom bank och finans, bygg- och anläggningsbranschen, detalj- och distanshandel, energibranschen, fastighetsbranschen, resor, transport och logistik, samt teknik, media och telekom.

Juridisk hjälp och rådgivning baserat på ditt företags verksamhetsfas

Omständigheterna kan se väsentligt olika ut för ett företag beroende på vilken verksamhetsfas det befinner sig i, vilket gör att behoven vad gäller juridisk hjälp och rådgivning ser väsentligt olika ut också. Alektum Group Legal erbjuder juridisk hjälp och rådgivning baserat på vilken fas ditt företag befinner sig i just nu.

Till toppen av sidan