031–730 60 75

Använd formulären längst ner på sidan eller ring 031-730 60 75 för mer information om våra marknads- och adressinformationstjänster.

Företagsinkasso

Företagsinkasso

Alektum Group har i många år hjälpt kunder med skräddarsydda lösningar för företagsinkasso. Vi arbetar snabbt och effektiv för att hitta alternativa och flexibla vägar för att du ska få betalt för dina fordringar så fort som möjligt.

Hos Alektum Group finns en egen avdelning som är specialiserad på företagsinkasso (business-to-business eller B2B). Vi tar oss an företagsinkasso på ett sätt som sätter dig som uppdragsgivare i centrum och anpassar våra metoder för att hitta en lösning som passar just din verksamhet och dina önskemål, samtidigt som vi alltid hanterar din kund på ett objektivt och professionellt sätt. Du har alltid tillgång till en personliga handläggare som ger dig ett snabbt och affärsmässigt bemötande och använder all sin erfarenhet och juridiska kompetens för att hitta en framgångsrik strategi för att du ska få betalt snabbare.

Våra företagsinkassotjänster

Påminnelser

Vi kan i ett första skede gå in och hantera dina fakturapåminnelser. Du sparar både tid, pengar och resurser genom att låta oss administrera dina påminnelser. Vi skickar ut påminnelsen och bevakar sedan dina utestående fordringar tills betalningen kommer in.

Inkasso

Alla våra handläggare som jobbar med företagsinkasso är specialister inom området och har lång erfarenhet av att hantera fordringar företag emellan. Både du och din kund blir bemötta på ett professionellt sätt och du kan känna dig trygg i att vi känner till nödvändig lagstiftning och sköter ärendet på rätt sätt för att du ska få betalt för dina fordringar.

Efterbevakning

Ibland finns det situationer när din kund inte har ekonomisk möjlighet att betala sina skulder. Då hjälper vi till med att bevaka din fordran till dess att din kunds ekonomiska situation förändras och ser till att fordran inte preskriberas.

Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Specialområden inom företagsinkasso

Våra övriga inkassotjänster

Till toppen av sidan