031–730 60 75

Betala av din skuld

Kontakta din handläggare (kontaktinformation finns i det brev du fått) eller använda dig av onlineverktyget Mina Sidor.

Spärra personnummer

Spärra ditt personnummer genom att kontakta oss på 031-730 67 00. Mer information finns också på sidan Spärra kreditupplysning.

Klagomål

Använd det här formuläret eller kontakta vår telefonväxel. Mer information finns också på sidan Klagomål.

Om du behöver hjälp,

kontakta oss

Har du fått ett brev om en skuld?

Om du har fått ett inkassobrev från oss hittar du här mer information om vad du bör göra om du har en skuld som du inte kan betala, om du vill betala av eller om du vill ha mer information om skulder och inkassoprocessen rent generellt. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor.

Om du inte kan betala – kontakta oss

Att inte kunna betala en skuld är en vanlig situation och du är inte ensam. Om du inte har möjlighet att betala tillbaka hela din skuld på en gång, kontakta din handläggare. Kontaktuppgifter finns på inkassobrevet du fått av oss. Du kan även ringa till vår växel eller använda formuläret längst ner på sidan.

Två viktiga råd

    1. Om du inte kan betala allt på en gång, ta reda på hur mycket du faktiskt kan avvara per månad. Gör en budget!
    2. Kontakta oss och fråga om du kan få sätta upp en avbetalningsplan. Berätta hur din situation ser ut och hur mycket du kan avbetala på skulden per månad. Det finns nästan alltid en möjlighet att hitta lösningar som fungerar för båda parter.

Mina Sidor – vårt onlineverktyg för avbetalning

Du kan också välja att logga in på vår onlinetjänst Mina Sidor, där det finns verktyg som hjälper dig att göra upp en månadsbudget samt lägga upp en plan för hur du ska återbetala din skuld.

Så här fungerar inkassoprocessen

Lär dig mer om vad som händer om du inte betalar din skuld i tid.

Till toppen av sidan