Fordringsköp

Förfallna – eller osäkra – fordringar kan påverka både kassaflödet och likviditeten. Vi erbjuder både köp av portföljer av obetalda fordringar samt löpande köp av fordringar beroende på hur företagets behov ser ut för tillfället – för vi vet av erfarenhet att det sällan finns en lösning som passar alla. Vår ambition är att du som kund ska få dina pengar så snart som möjligt men samtidigt behålla din kundrelation.

Riskfritt

Överlåt delar av, eller alla era obetalda kundfordringar till oss och få era pengar på direkten. Genom att sälja era kundfordringar till oss så tar vi över risken som medföljer och hanterar de obetalda fakturorna åt er.

Your business. With care.

Vi sätter dina kundrelationer och ditt varumärke i första ledet. Genom våra innovativa AI-lösningar kan vi hitta den bästa vägen framåt och därmed säkerställa att den skuldsatta förstår att det finns fler olika alternativ att välja mellan. Vi arbetar nära och personligt med era kunder, för att på så sätt hitta ett effektivt och hållbart sätt för dem att återbetala skulden. Vi gör allt vi kan för att ni ska kunna bibehålla både relationen och affären med era kunder.

Snabbt & enkelt

Varför komplicera saker? Med vår långa erfarenhet av skuldhantering, och med ett team som drivs av att hjälpa människor, så kan vi garantera en snabb och smidig process när ni bestämmer er för att sälja era obetalda kundfordringar till oss.

Har du frågor om fordringsköp? Kontakta oss för rådgiving!