Tjänster

Vi jobbar annorlunda

Vi drivs av en vilja att hjälpa företag växa och nå sin fulla potential. Vi vet att ett förutsägbart kassaflöde och goda kundrelationer är A och O för våra kunder, och erbjuder därför ett brett utbud av tjänster – alltid skräddarsydda för att möta era behov. Genom våra djupt rotade värderingar, vår kunskap och engagemang möjliggör vi bättre och mer pålitliga resultat. Ni fokuserar på det ni gör bäst, vi tar hand om resten.

Kontakta oss
”Vi har valt Alektum Group som inkassobolag dels för att de har kapacitet att hantera stora volymer, men också för att vi tillsammans vill utmana branschen på ett litet annorlunda sätt. Resultatet av detta är ökad kundnöjdhet, minskad churn och reducerade kreditförluster.”

Solomon Seyoum, Manager Customer Finance hos Tre Sverige

Läs mer om vad våra kunder säger

Vad ska man tänka på vid val av inkassobolag?

Ibland kan det kännas överväldigande och krångligare än det behöver vara att börja arbeta med ett inkassobolag eller byta inkassoleverantör. Här svarar vi på de vanligast frågorna som brukar dyka upp, och delar med oss av tips på saker man bör tänka på vid val av ett inkassobolag.

Läs mer

Swish eller kort? Hur vill dina kunder betala?

Genom anpassade lösningar som tex. mobilinkasso kan vi säkerställa en ökad lösningsgrad, bättre kundupplevelser och färre kreditförluster.

Läs mer