031–730 60 75

Har du fått ett brev från oss?

Om du har frågor eller klagomål kan du använda det här formuläret eller ringa till vår växel. Om du vill betala av din skuld kan du göra det via Plan & Pay.


Vill du spärra ditt personnummer?

Vi hjälper dig. Ring 031 730 37 75 eller läs mer här.

Om Alektum Group

Anlita oss

Om Alektum Group

Alektum Group är ett familjeägt företag som erbjuder inkasso- och tillhörande service. Genom en unik kombination av innovativa tjänster och produkter stödjer vi våra kunder med tillförlitlig information och juridisk expertis genom hela den finansiella processen så att de kan hitta rätt kunder, förbättra sin likviditet, effektivisera sin fakturaadministration och minska sina kreditrisker. Vi tror på långsiktigt partnerskap genom nära samarbete, skräddarsydda lösningar och taktfull dialog med kundens kund. Att samarbeta med oss ska alltid vara enkelt och effektivt – rätt lösningar vid rätt tidpunkt för rätt resultat.

Alektum Group har varit verksamma sedan 1992 då vi startade som renodlat inkassoföretag. Vi bedriver i dag verksamhet på 16 europeiska marknader, har cirka 500 anställda och omsätter över 700 miljoner kronor. 

Ett Alektum Group

Vi har hela tiden varit övertygade om värdet av en sammanhållen process och en unik kombination av produkter och tjänster. 2015 slog vi därför ihop 28 mindre bolag till ett Alektum Group och därmed kan vi i dag stödja våra kunder och partners genom hela den finansiella processen. Med Alektum Group som partner inom inkasso och tillhörande service kan du utveckla dina affärsrelationer. Vi hjälper dig att hitta rätt kunder, förbättra din likviditet, effektivisera din fakturaadministration och minska dina kreditrisker. Det är möjligt tack vare en tydligt definierad värdekedja som inkluderar juridisk rådgivning, ledande informationstjänster samt effektiva finansiella lösningar och fordringsköp. Vi delar dina mål och stöttar dina affärer så att du kan behålla och bevara relationen med dina kunder. 

Att samarbeta med oss ska alltid vara enkelt och effektivt – rätt lösningar vid rätt tidpunkt för rätt resultat.

Mer om Alektum Group

Vad vi kan hjälpa dig med

Ett urval av de tjänster vi kan hjälpa dig med. Antingen håller du muspekaren över cirklarna för information, eller så klickar du helt enkelt på det affärsområde du är intresserad av för att få veta mer om.

Vad våra kunder säger

Vi har jobbat med Alektum Group Legal i flera år och använder oss av flera av deras tjänster. Konkurrensen är hård och det är svårt att vara unik i sitt erbjudande, men Alektum Group Legal levererar bra och prisvärd rådgivning.
Nina Allard Wallenstam AB (publ.)
Aktiv Delgivning är mitt val av delgivningsbolag sedan många år tillbaka. Snabbt, smidigt och enkelt. Bolaget lyckas i princip alltid med att ordna en delgivning inom loppet av 7-10 dagar var som helst i Sverige.
Peter Gustavsson Pergus Advokatbyrå AB
Jag är supernöjd än så länge. Snabb respons, trevligt bemötande och uppdragen har avslutats enligt våra önskemål, oavsett om den eftersökte delgivits eller inte. Jag uppskattar också att vi fått statusuppdatering i ärenden som dragit ut lite på tiden.
Victor Pettersson Hefab Fastighets AB

Senaste nytt

Till toppen av sidan