031–730 60 75

Har du fått ett brev från oss?

Om du har frågor eller klagomål kan du använda det här formuläret eller ringa till vår växel. Om du vill betala av din skuld kan du göra det via Plan & Pay.


Vill du spärra ditt personnummer?

Vi hjälper dig. Ring 031 730 67 00 eller läs mer här.

Om Alektum Group

Anlita oss

Om Alektum Group

Vi har funnits sedan 1992 då vi startade som ett renodlat inkassoföretag. I dag bedriver vi verksamhet i 16 europeiska länder, har över 500 anställda och omsätter mer än 700 miljoner kronor.

Kredit och finansiering handlar om människors tilltro till varandra. Skandinaviens affärsliv är omtalat för det förtroende som finns där. Som ett svenskt familjeföretag strävar vi efter att exportera denna affärskultur till alla marknader där vi är verksamma. Vi stöttar våra kunder med lokal kunskap och branschkännedom på alla marknader.

Som många familjeföretag är vi långsiktiga. Vi strävar efter varaktiga relationer. Det gör oss till en pålitlig partner. Värdefulla kundkontakter och betalningar kräver tillit och långsiktighet.

Vi skapar affärsnytta genom ett skräddarsytt erbjudande för varje kund, där vi förenar långsiktigheten med korta beslutsvägar. En kontaktyta sköter vårt breda erbjudande. Genom innovativ samverkan med kunden hjälper vi till att utveckla kundens affärer.

Företagspresentation

Ladda ner vår företagspresentation för att lära dig mer om oss och vår affärsfilosofi.

Alektum Group företagspresentation (engelska)

Alektum Group företagspresentation (svenska)

Senaste nytt

Till toppen av sidan