031 - 730 60 75

Har du fått ett brev från oss?

Om du har frågor eller klagomål kan du använda det här formuläret eller ringa till vår växel. Om du vill betala av din skuld kan du göra det via Plan & Pay.


Vill du spärra ditt personnummer?

Vi hjälper dig. Ring 031 730 37 75 eller läs mer här.

Your business. With care.

Anlita oss

Om Alektum Group

Alektum Group är ett familjeägt företag som erbjuder inkasso- och tillhörande service. Genom en unik kombination av innovativa tjänster och produkter stödjer vi våra kunder med tillförlitlig information och juridisk expertis genom hela den finansiella processen så att de kan hitta rätt kunder, förbättra sin likviditet, effektivisera sin fakturaadministration och minska sina kreditrisker. Vi tror på långsiktigt partnerskap genom nära samarbete, skräddarsydda lösningar och taktfull dialog med kundens kund. Att samarbeta med oss ska alltid vara enkelt och effektivt – rätt lösningar vid rätt tidpunkt för rätt resultat.

Vi varit verksamma sedan 1992 då vi startade som renodlat inkassoföretag. Vi bedriver i dag verksamhet på 15 europeiska marknader, har cirka 400 anställda och omsätter över 550 miljoner kronor. 

Ett Alektum Group

Vi har hela tiden varit övertygade om värdet av en sammanhållen process och en unik kombination av produkter och tjänster. 2015 slog vi därför ihop 28 mindre bolag till ett Alektum Group och därmed kan vi i dag stödja våra kunder och partners genom hela den finansiella processen. Med Alektum Group som partner inom inkasso och tillhörande service kan våra kunder utveckla sina affärsrelationer. Vi hjälper dem att hitta rätt kunder, förbättra sin likviditet, effektivisera sin fakturaadministration och minska sina kreditrisker. Det är möjligt tack vare en tydligt definierad värdekedja som inkluderar juridisk rådgivning, ledande informationstjänster samt effektiva finansiella lösningar och fordringsköp. Vi delar våra kunders mål och stöttar deras affärer så att de kan behålla och bevara relationen med sina kunder. 


Vad vi kan hjälpa dig med

Tack vare vårt unika utbud av tjänster kan vi stödja dig genom hela den finansiella processen – från sälj till betalning – med bland annat kundrekrytering, kreditupplysning, företagsfinansiering, fakturatjänster, inkasso, delgivning och fordringsköp. Våra erfarna jurister finns dessutom där som ett kompletterande stöd under hela processen för att skapa trygghet och bidra till framgång.

Vad våra kunder säger

Vi har jobbat med Alektum Group Legal i flera år och använder oss av flera av deras tjänster. Konkurrensen är hård och det är svårt att vara unik i sitt erbjudande, men Alektum Group Legal levererar bra och prisvärd rådgivning.
Nina Allard Wallenstam AB (publ.)
Aktiv Delgivning är mitt val av delgivningsbolag sedan många år tillbaka. Snabbt, smidigt och enkelt. Bolaget lyckas i princip alltid med att ordna en delgivning inom loppet av 7-10 dagar var som helst i Sverige.
Peter Gustavsson Pergus Advokatbyrå AB
Jag är supernöjd än så länge. Snabb respons, trevligt bemötande och uppdragen har avslutats enligt våra önskemål, oavsett om den eftersökte delgivits eller inte. Jag uppskattar också att vi fått statusuppdatering i ärenden som dragit ut lite på tiden.
Victor Pettersson Hefab Fastighets AB

Senaste nytt

Till toppen av sidan