Grundläggande för all kreditgivning är korrekt identifiering av kunden. Med Sveriges bästa sökmotor för personnummersättning får ni både adresser och telefonnummer på det sätt som det ger mest effekt – och ett ovärderligt verktyg.

Våra lönsamma informationstjänster vid kreditgivning

  • Identifiera personnummer

Få tillgång till vad vi anser vara Sveriges ledande verktyg för personnummersättning med nästintill obefintlig risk för förväxling samt mycket hög relevans. Verktyget är resultatet av ett långt utvecklingsarbete med att bygga sökmotorn från grunden och hela tiden utveckla den i samråd med våra kunder. Ni kan få hjälp med att identifiera ett helt kundregister eller att identifiera den aktuella kunden via våra integrerade lösningar.

  • Adresser via bevakning eller uppdatering

Att inte uppdatera sina register innebär inte bara risken för onödiga portokostnader och returhantering, utan kan också skapa badwill när man exempelvis riktar erbjudanden till avlidna personer och så vidare. Vår tjänst ger er full koll på era kunders adresser. Välj om ni vill ha folkbokföringsadresser enbart, eller även svenska eller utländska särskilda postadresser. Dessutom får ni möjlighet till löpande statusuppdateringar, exempelvis om en person avlider eller utvandrar. Vi erbjuder olika former av bevakningar där vi skräddarsyr rapportupplägget för just er verksamhet.

  • Telefonnummer via bevakning eller uppdatering

Ni får samtliga fasta telefon- och mobilnummer som är registrerade på privatpersoner och ser på så sätt till att ni alltid har aktuella telefonnummer till dina kunder.

Vi erbjuder fler tjänster än information vid kreditgivning

Vi tänker helhet och agerar långsiktigt – och inte bara vid våra informationstjänster. Finns det fler processer ni vill vässa? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan anpassa information för just ert företag eller visar fler tjänster om ni är nyfikna på att ta ett bredare grepp.