Identifiera personnummer

Hos vårt kreditupplysningsbolag har du tillgång till vad vi anser vara Sveriges ledande verktyg för personnummersättning med nästintill obefintlig risk för förväxling och samtidigt mycket hög relevans. Detta har vi uppnått genom att gå den långa vägen och bygga sökmotorn från grunden och hela tiden utveckla den. Du kan få hjälp med att identifiera ett helt kundregister eller att identifiera den aktuella kunden via våra integrerade lösningar. Slutresultatet är ett ovärderligt verktyg för dig som kund.

Adresser via bevakning eller uppdatering

Med hjälp av vårt kreditupplysningsbolag får du full koll på dina kunders adresser. Du kan välja om du vill ha folkbokföringsadresser enbart, eller om du även vill ha svenska eller utländska särskilda postadresser. Dessutom får du möjlighet till löpande statusuppdateringar, som t.ex. att en person avlider eller utvandrar.

Att inte uppdatera sina register innebär inte bara risken för onödiga portokostnader och returhantering, utan kan också skapa badwill när man exempelvis riktar erbjudanden till avlidna personer osv. Vårt kreditupplysningsbolag erbjuder olika former av bevakningar där vi skräddarsyr rapportupplägget för just din verksamhet.

Telefonnummer via bevakning eller uppdatering

Du får samtliga fasta telefon- och mobilnummer som är registrerade på privatpersoner och ser på så sätt till att du alltid har aktuella telefonnummer till dina kunder.

Decidas har flertalet andra informationstjänster att erbjuda så tveka inte att höra av dig till dem så berättar de mer om dessa och vad som kan passa bäst för just dig.