031 - 730 60 75

Du är alltid välkommen att kontakta Decidas för mer information om kreditupplysningar och beslutsstöd.

Telefonnummer: 031-730 37 75

E-post: info@decidas.com

Kreditupplysning och beslutsstöd

Anlita oss

Kreditupplysning och beslutsstöd

Vårt kreditupplysningsbolag erbjuder allt från beslutsstöd till kreditupplysningar. Du får hjälp att hålla ditt kundregister uppdaterat och får möjlighet att sälja till alla kunder du kan göra goda affärer med, även sådana som dröjer lite med betalningen.

Tjänster

Varför ska du anlita oss?

Med vår långa erfarenhet i inkassobranschen och genom att vi har vårt egna kreditupplysningsbolag blir vi unika och kan erbjuda dig helhetslösningar som garanterat ökar din lönsamhet. Du kan bredda din kundbas och göra fler och bättre affärer

Hur vi kan hjälpa dig

Ett urval av de tjänster vi kan hjälpa dig med. Antingen håller du muspekaren över cirklarna för information, eller så klickar du helt enkelt på det affärsområde du är intresserad av för att få veta mer om.

Skräddarsydda lösningar för dina behov

Här kan du hitta information som passar just ditt företags behov. Jobbar du inom något av områdena nedan och vill ta reda på hur vi kan ta fram en bra kreditlösning för dig, följ länkarna.

Vad våra kunder säger

Decidas öppnar upp möjligheter för fler affärer. Vi använder också Alektum Groups marknadsinformationstjänster i segmentering och urval (direktmarknadsföring). Den personliga kontakten, som de är så bra på, är väldigt värdefull för vårt partnerskap.
Mikael Rosendahl CEO Ateljé Margaretha
Jag har varit kund hos Alektum Group sedan 2001. Jag får alltid den hjälp jag behöver och ett proffsigt, trevligt bemötande.
Ann-Sofie Sandbäck Stavdal AB
Jag har enbart positiva saker att säga om Alektum Group Legal. Jag har alltid fått ett väldigt professionellt bemötande samt att de alltid har en öppen, tillmötesgående, rak och tydlig attityd.
Robert Kronberg KronBee
Till toppen av sidan