031–730 60 75

Du är alltid välkommen att kontakta Decidas för mer information om kreditupplysningar och beslutsstöd.

Telefonnummer: 031-730 37 75

E-post: info@decidas.com

Kreditupplysning och beslutsstöd – Få fler leads

Anlita oss

Kreditupplysning och beslutsstöd – Få fler leads

Låt oss sålla fram alla kunder du kan göra bra affärer med. Även sådana som dröjer lite med betalningen! Förutom att servera dig fler kvalitativa leads så kan vi leverera värdefulla kundinsikter som ger relevant beslutsstöd. Upptäck våra tjänster för kreditupplysningar och beslutsstöd.

Många företag använder alldeles för trubbiga verktyg för kreditprövning och stänger därmed ute kunder i onödan. Vårt kreditupplysningsbolag kan erbjuda dig en skräddarsydd lösning: en kreditmall som passar just ditt företag. Inte så snäv att du väljer bort bra kunder, inte så snäll att du förlorar pengar i onödan.

  • Vi går igenom hur bra dina kunder är på att betala.
  • Vi bevakar förändringar i din kundstock: adressbyten och betalningsförmåga.
  • Informationen använder vi som underlag för att utvärdera och justera din kreditmall.

God försäljning kräver uppdaterat kundregister

Visste du att 1,5 miljoner svenskar byter adress varje år? Eller att 100 000 avlider varje år? Därför är ett uppdaterat kundregister nödvändigt för god försäljning och kundvård. Med marknadens bästa sökmotor erbjuder vi ett träffsäkert system för adressuppdatering och personnummersättning. Det gör att vi exempelvis kan få fram uppgifter om personer som har fyllt i en kupong slarvigt.

Tjänster

Vi erbjuder fler tjänster än kreditupplysning

Vi tänker helhet och agerar långsiktigt – och inte bara vid kreditupplysning och beslutsstöd. Finns det fler processer du vill vässa? Nedan syns ett urval av tjänster vi erbjuder, titta gärna närmare på de delar som kan vara intressanta för just din verksamhet.

Vad våra kunder säger

Decidas öppnar upp möjligheter för fler affärer. Vi använder också Alektum Groups marknadsinformationstjänster i segmentering och urval (direktmarknadsföring). Den personliga kontakten, som de är så bra på, är väldigt värdefull för vårt partnerskap.
Mikael Rosendahl CEO Ateljé Margaretha
Jag har varit kund hos Alektum Group sedan 2001. Jag får alltid den hjälp jag behöver och ett proffsigt, trevligt bemötande.
Ann-Sofie Sandbäck Stavdal AB
Jag har enbart positiva saker att säga om Alektum Group Legal. Jag har alltid fått ett väldigt professionellt bemötande samt att de alltid har en öppen, tillmötesgående, rak och tydlig attityd.
Robert Kronberg KronBee
Till toppen av sidan