031 - 730 60 75

Har du fått ett brev från oss?

Om du har frågor eller klagomål kan du använda det här formuläret eller ringa 031 730 60 75. Om du vill betala av din skuld kan du göra det via Plan & Pay.


Vill du spärra ditt personnummer?

Vi hjälper dig. Ring 031 730 37 75 eller läs mer här.

Vårt affärsområde Capital köper dina förfallna fordringsportföljer och frigör kapital och resurser för ditt företag.

Detta erbjuder vi

Vi hjälper dig att frigöra kapital som annars ligger låst i dina fordringsportföljer. Vårt affärsområde Capital förvärvar dessa och omvandlar dina avskrivna fordringar till pengar istället. Tveka inte att höra av dig till oss om ditt företag har fordringsportföljer med förfallna och avskrivna fordringar som du funderar på att sälja.

Hur vi kan hjälpa dig

Ett urval av de tjänster vi kan hjälpa dig med. Antingen håller du muspekaren över cirklarna för information, eller så klickar du helt enkelt på det affärsområde du är intresserad av för att få veta mer.

Vad våra kunder säger

Vi har jobbat med Alektum Group Legal i flera år och använder oss av flera av deras tjänster. Konkurrensen är hård och det är svårt att vara unik i sitt erbjudande, men Alektum Group Legal levererar bra och prisvärd rådgivning.
Nina Allard
Wallenstam AB (publ.) Nina Allard
Decidas öppnar upp möjligheter för fler affärer. Vi använder också Alektum Groups marknadsinformationstjänster i segmentering och urval (direktmarknadsföring). Den personliga kontakten, som de är så bra på, är väldigt värdefull för vårt partnerskap.
Mikael Rosendahl
CEO Ateljé Margaretha Mikael Rosendahl
Jag har varit kund hos Alektum Group sedan 2001. Jag får alltid den hjälp jag behöver och ett proffsigt, trevligt bemötande.
Ann-Sofie Sandbäck
Stavdal AB Ann-Sofie Sandbäck
Till toppen av sidan