0046317307400

Vi vill gärna höra från dig

Ring oss eller skicka ett mail till legal@alektumgroup.com så svarar våra jurister inom 24 timmar. 

Våra kontor

Du når vårt Göteborgskontor på 031 730 74 00 och vårt Stockholmskontor på 08 563 054 80.

Juridisk expertis för just din bransch

Anlita oss

Juridisk expertis

Vi kan erbjuda juridisk expertis inom alla branscher, men vi är särskilt vassa och inom bank och finans, bygg och anläggning, detalj- och distanshandel, energibranschen, fastighetsbranschen, resor, transport och logistik samt teknik, media och telekom. Vi har en unik helhetslösning där vi kan kvalitetssäkra alla steg i din affärsprocess genom alla verksamhetsfaser och koppla på de tjänster som behövs allt eftersom diskussionen utvecklas. Du är välkommen att kontakta oss när som helst. Vi svarar inom 24 timmar.

Våra juridiska tjänster

Vi erbjuder kvalificerade juridiska tjänster – anpassade efter dina behov och affärsmässiga utmaningar – inom åtskilliga juridiska områden, exempelvis affärsjuridik, fastighetsjuridik, tvistlösning och ekonomisk familjerätt.

Juridisk hjälp och rådgivning baserad på ditt företags verksamhetsfas

Omständigheterna kan se väsentligt olika ut för ett företag beroende på vilken verksamhetsfas det befinner sig i, vilket gör att behoven vad gäller juridisk hjälp och rådgivning ser väsentligt olika ut också. Vi erbjuder juridisk hjälp och rådgivning baserat på vilken fas ditt företag befinner sig i just nu.

Vad våra kunder säger

Vi har jobbat med Alektum Group Legal i flera år och använder oss av flera av deras tjänster. Konkurrensen är hård och det är svårt att vara unik i sitt erbjudande, men Alektum Group Legal levererar bra och prisvärd rådgivning.
Nina Allard Wallenstam AB (publ.)
Ni svarar snabbt på mejl och ger alltid bra feedback på hur det går med ärendet och även när det är avslutat.
Helen Jansson Riksbyggen
Jag har enbart positiva saker att säga om Alektum Group Legal. Jag har alltid fått ett väldigt professionellt bemötande samt att de alltid har en öppen, tillmötesgående, rak och tydlig attityd.
Robert Kronberg KronBee
Till toppen av sidan