031–730 60 75

Har du fått ett brev från oss?

Om du har frågor eller klagomål kan du använda det här formuläret eller ringa 031 730 60 75. Vill du betala av din skuld gör du det via Plan & Pay.

Inkasso Inkasso

Anlita oss

Inkasso

Alektum Group bedriver inkassoverksamhet på ett flertal europeiska marknader. Vi har över 20 års erfarenhet av inkasso och är i Sverige ett av de mest etablerade och anlitade inkassobolagen i branschen. Med din kund i fokus driver vi inkassoprocessen från start till mål för att du ska få betalt för dina fordringar och samtidigt kunna ha en fortsatt god relation med din kund. Våra inkassotjänster kan skräddarsys efter dina önskemål, oavsett om du riktar dig till företag eller konsument eller vilken bransch du tillhör, så att du kan förbättra ditt kassaflöde och minska dina kreditförluster. Våra inkassotjänster kan också med fördel kompletteras med de andra lösningar som Alektum Group erbjuder.

Våra inkassotjänster

Varför välja Alektum Group?

Hur vi kan hjälpa dig

Tack vare vårt unika utbud av tjänster och produkter kan vi stödja dig genom hela den finansiella processen – från sälj till betalning – med bland annat kundrekrytering, kreditupplysning, företagsfinansiering, fakturatjänster, inkasso, delgivning och fordringsköp. Våra erfarna jurister finns dessutom där som ett kompletterande stöd under hela processen för att skapa trygghet och bidra till framgång.

Vad våra kunder säger

För oss är Alektum Group det självklara valet. Den största fördelen var och är att de finns i alla de länder som vi är aktiva i. På så sätt har vi lokal expertis från respektive lands ansvariga samtidigt som vi har en kontaktyta hos Alektum Sverige. Enkelt och smidigt.
Mikael Rosendahl, CEO Ateljé Margaretha
Jag har enbart positiva saker att säga om Alektum Group Legal. Jag har alltid fått ett väldigt professionellt bemötande samt att de alltid har en öppen, tillmötesgående, rak och tydlig attityd.
Robert Kronberg KronBee
Aktiv Delgivning är mitt val av delgivningsbolag sedan många år tillbaka. Snabbt, smidigt och enkelt. Bolaget lyckas i princip alltid med att ordna en delgivning inom loppet av 7-10 dagar var som helst i Sverige.
Peter Gustavsson Pergus Advokatbyrå AB
Till toppen av sidan