031–730 60 75

Har du fått ett brev från oss?

Om du har frågor eller klagomål kan du använda det här formuläret eller ringa till vår växel. Om du vill betala av din skuld kan du göra det via Plan & Pay.


Vill du spärra ditt personnummer?

Vi hjälper dig. Ring 031 730 37 75 eller läs mer här.

Informationstjänster — Hitta rätt kunder och bredda din kundbas

Anlita oss

Informationstjänster — bli bättre på att fatta rätt beslut

Konkurrensen på marknaden gör att kunskap i dag är avgörande, såväl strategiskt som operativt. Kunskap om din kunder och din marknad är avgörande för att kunna fatta rätt beslut! När detaljerade beslutsunderlag blir allt viktigare kan Alektum Group bli din helhetsleverantör av relevanta informationstjänster.

Våra tjänster har vi delat upp i två delar:

  • Kreditupplysning: allt inom Risk Management
  • Marknadsinformation: urval och segmentering

Kreditupplysning – För att hitta rätt kunder

Vi hjälper dig med allt inom Risk Management, exempelvis beslutsstöd och kreditupplysningar. Syftet är att ge dig möjlighet att sälja till alla kunder du kan göra bra affärer med

Marknadsinformation: Breddar din kundbas för bättre affärer

I området för marknadsinformation är vi experter inom urval och segmentering. Vi ser till att du marknadsför dig till rätt kunder — och som helhetsleverantör kan vi försäkra dig om att dessa kunder kommer betala det de köper av dig. Enkelt sammanfattat — du breddar din kundbas och gör fler och bättre affärer.

Välj tjänst som matchar dina behov

Vi erbjuder fler tjänster än information

Vi tänker helhet och agerar långsiktigt — och erbjuder mycket mer än marknadstjänster, Risk Management och kreditupplysning. Finns det fler processer du vill vässa? Nedan syns ett urval av tjänster vi erbjuder, titta gärna närmare på de delar som kan vara intressanta för just din verksamhet.

Vad våra kunder säger

Aktiv Delgivning är mitt val av delgivningsbolag sedan många år tillbaka. Snabbt, smidigt och enkelt. Bolaget lyckas i princip alltid med att ordna en delgivning inom loppet av 7-10 dagar var som helst i Sverige.
Peter Gustavsson Pergus Advokatbyrå AB
Jag är supernöjd än så länge. Snabb respons, trevligt bemötande och uppdragen har avslutats enligt våra önskemål, oavsett om den eftersökte delgivits eller inte. Jag uppskattar också att vi fått statusuppdatering i ärenden som dragit ut lite på tiden.
Victor Pettersson Hefab Fastighets AB
Jag har varit kund hos Alektum Group sedan 2001. Jag får alltid den hjälp jag behöver och ett proffsigt, trevligt bemötande.
Ann-Sofie Sandbäck Stavdal AB
Till toppen av sidan