031 - 730 60 75

Har du fått ett brev från oss?

Om du har frågor eller klagomål kan du använda det här formuläret eller ringa till vår växel. Om du vill betala av din skuld kan du göra det via Plan & Pay.


Vill du spärra ditt personnummer?

Vi hjälper dig. Ring 031 730 37 75 eller läs mer här.

Information

Anlita oss

Information

Inom Alektum Group Information finns två områden. Dels har vi vårt egna kreditupplysningsbolag Decidas Info AB som hjälper dig med allt inom risk management, exempelvis beslutsstöd och kreditupplysningar. Sedan har vi även området för marknadsinformation där vi är experter inom urval och segmentering. Se oss som din helhetsleverantör för informationstjänster. Vi ser till att du marknadsför dig till rätt kunder och sedan försäkrar vi dig om att dessa kunder kommer betala det de köper av dig. Enkelt sammanfattat - du breddar din kundbas och gör fler och bättre affärer.

Vad vi kan erbjuda dig

Hur vi kan hjälpa dig

Ett urval av de tjänster vi kan hjälpa dig med. Antingen håller du muspekaren över cirklarna för information, eller så klickar du helt enkelt på det affärsområde du är intresserad av för att få veta mer.

Vad våra kunder säger

Aktiv Delgivning är mitt val av delgivningsbolag sedan många år tillbaka. Snabbt, smidigt och enkelt. Bolaget lyckas i princip alltid med att ordna en delgivning inom loppet av 7-10 dagar var som helst i Sverige.
Peter Gustavsson Pergus Advokatbyrå AB
Jag är supernöjd än så länge. Snabb respons, trevligt bemötande och uppdragen har avslutats enligt våra önskemål, oavsett om den eftersökte delgivits eller inte. Jag uppskattar också att vi fått statusuppdatering i ärenden som dragit ut lite på tiden.
Victor Pettersson Hefab Fastighets AB
Jag har varit kund hos Alektum Group sedan 2001. Jag får alltid den hjälp jag behöver och ett proffsigt, trevligt bemötande.
Ann-Sofie Sandbäck Stavdal AB

Skräddarsydda lösningar för dina behov

Här kan du hitta information som passar just ditt företags behov. Jobbar du inom något av de områden nedan och vill ta reda på hur vi kan ta fram en bra kreditlösning för dig, följ länkarna.

Till toppen av sidan