031 - 730 60 75

Har du fått ett brev från oss?

Om du har frågor eller klagomål kan du använda det här formuläret eller ringa 031 730 60 75. Om du vill betala av din skuld kan du göra det via Plan & Pay.


Vill du spärra ditt personnummer?

Vi hjälper dig. Ring 031 730 37 75 eller läs mer här.

Här hittar du mer information om vad du bör göra om du har en skuld till oss som du inte kan betala, om du vill betala av din skuld eller om du vill ha mer information om skulder och inkassoprocessen rent generellt. Du är alltid välkommen att kontakta oss för mer information.

Om du inte kan betala

Det här är en vanlig situation och du är inte alls ensam. Om du inte har möjlighet att betala tillbaka hela din skuld på en gång, kontakta din handläggare som finns angiven på det inkassokrav du fått av oss. Du kan även ringa vår växel eller använda formuläret längst ner på sidan.

Du kan också välja att logga in på vår onlinetjänst Plan & Pay där det finns verktyg som hjälper dig att göra upp en månadsbudget samt lägga upp en plan för hur du ska återbetala din skuld.

Våra två viktigaste råd

  1. Om du inte kan betala allt på en gång, ta reda på hur mycket du faktiskt kan avvara per månad. Gör en budget!
  2. Kontakta oss och fråga om du kan få sätta upp en avbetalningsplan. Berätta hur din situation ser ut och hur mycket du kan avbetala på skulden per månad. Det finns nästan alltid en möjlighet att hitta lösningar som fungerar för båda parter.

Om du vill betala av din skuld

Om du vill betala av din skuld kan du använda dig av vår onlinetjänst Plan&Pay. Du kan också betala snabbt och enkelt med hjälp av Swish.

Mer information om skulder och inkassoprocessen

Till toppen av sidan