031–730 60 75

Har du fått ett brev från oss?

Om du har frågor eller klagomål kan du använda det här formuläret eller ringa till vår växel. Om du vill betala av din skuld kan du göra det via Plan & Pay.


Vill du spärra ditt personnummer?

Vi hjälper dig. Ring 031 730 67 00 eller läs mer här.

Fordringsköp

Anlita oss

Fordringsköp

Dina fordringar innebär en stor outnyttjad potential för ett ökat kassaflöde. Detta kan du dra nytta av! Vi köper företagets förfallna fordringar – och du får pengarna direkt.

Vill du frigöra kapital och resurser? Genom ett fordringsköp, där vi köper dina förfallna fordringsportföljer, ökar du kassaflödet och slipper ha kapital uppbundet i fakturor. Du behöver inte heller bekymra dig över obetalda fakturor och slösa tid och pengar på detta. Det jobbet tar vi över!

Fordringsköp minskar din risk

Vi kan ta hand om samtliga eller delar av dina fordringar. Allt utifrån hur företagets behov ser ut för tillfället. Genom att sälja dina fordringar till oss tar vi därmed över risken och arbetet med att få betalt för dina fakturor. Din värdefulla tid och energi kan du i stället lägga på att göra nya affärer.

Sälj dina fordringar – inte din kundrelation

Välj affärspartner med omsorg. För din trygghet finns Alektum Groups grundläggande, unika perspektiv: vår ambition är att du som kund ska få dina pengar tillbaka men samtidigt behålla din kundrelation. Våra rutiner och noggranna processer vid köp av fordringar har tydligt fokus: du ska ha en god relation till berörda kunder även i fortsättningen.

Vi erbjuder fler tjänster än fordringsköp

Vi tänker helhet och agerar långsiktigt – och inte bara vid fordringsköp. Finns det fler processer du vill vässa? Nedan syns ett urval av tjänster vi erbjuder, titta gärna närmare på de delar som kan vara intressanta för just din verksamhet.

Vad våra kunder säger

Vi har jobbat med Alektum Group Legal i flera år och använder oss av flera av deras tjänster. Konkurrensen är hård och det är svårt att vara unik i sitt erbjudande, men Alektum Group Legal levererar bra och prisvärd rådgivning.
Nina Allard Wallenstam AB (publ.)
Decidas öppnar upp möjligheter för fler affärer. Vi använder också Alektum Groups marknadsinformationstjänster i segmentering och urval (direktmarknadsföring). Den personliga kontakten, som de är så bra på, är väldigt värdefull för vårt partnerskap.
Mikael Rosendahl CEO Ateljé Margaretha
Jag har varit kund hos Alektum Group sedan 2001. Jag får alltid den hjälp jag behöver och ett proffsigt, trevligt bemötande.
Ann-Sofie Sandbäck Stavdal AB
Till toppen av sidan