Som kund hos Alektum Groups kan du lugnt förlita dig på att våra juridiska experter håller koll på lagar och regleringar och hur de påverkar din verksamhet. Däremot kan en stärkt kunskap internt påverka företagets vardagliga processer positivt – och därför arbetar vi även med utbildningar ute hos kund. Våra utbildningar anpassas efter din marknad, verksamhet och dina nuvarande mål.

Utbildning med konkreta, användbara råd

Vi skräddarsyr utbildningar för medarbetare i kundtjänst, marknadsavdelning, ekonomichef eller andra i organisationen som kan dra nytta av riktade kunskaper. Utbildningen täcker exempelvis in kontraktsfrågor, fakturering och inkassoprocessen. Vi ger användbara råd och tips inom områden som betalningar, kredit och inkasso. Utifrån dina förutsättningar hjälper vårt team av affärsutvecklare och jurister till att formulera rätt villkor samt förbättra och utveckla rätt processer.

Vi erbjuder fler tjänster än utbildning i affärsutveckling

Vi tänker helhet och agerar långsiktigt – och inte bara i våra skräddarsydda utbildningar. Finns det fler processer du vill vässa så hjälper vi gärna till. Välkommen att kontakta oss för mer information.