031 - 730 60 75

Har du fått ett brev från oss?

Om du har frågor eller klagomål kan du använda det här formuläret eller ringa 031 730 60 75. Om du vill betala av din skuld kan du göra det via Plan & Pay.


Vill du spärra ditt personnummer?

Vi hjälper dig. Ring 031 730 37 75 eller läs mer här.

Vi erbjuder enkla och kostnadseffektiva finansiella lösningar för att hantera din kundreskontra. Vi avlastar dig administrativt, skapar bättre kassaflöde och ger möjlighet till sund kreditgivning. Du kan i stället lägga fokus på dina kunder och frigöra resurser för att stärka din verksamhet. Vårt samarbete kännetecknas av en nära relation och lyhördhet och tillsammans skapar vi förutsättningar för lönsamhet och tillväxt.

Våra företagsfinansieringstjänster

Oavsett om du har tillfällig växtvärk eller är i behov av kapital för en långsiktig investering så finns vi här för att hjälpa dig. Vi skräddarsyr våra lösningar för att passa just dina behov.

Våra fakturatjänster

Du får en skräddarsydd lösning samtidigt som du sparar tid och resurser till andra viktigare saker för din verksamhet.

Hur vi kan hjälpa dig

Tack vare vårt unika utbud av tjänster och produkter kan vi stödja dig genom hela den finansiella processen – från sälj till betalning – med bland annat kundrekrytering, kreditupplysning, företagsfinansiering, fakturatjänster, inkasso, delgivning och fordringsköp. Våra erfarna jurister finns dessutom där som ett kompletterande stöd under hela processen för att skapa trygghet och bidra till framgång.

Vad våra kunder säger

Jag är supernöjd än så länge. Snabb respons, trevligt bemötande och uppdragen har avslutats enligt våra önskemål, oavsett om den eftersökte delgivits eller inte. Jag uppskattar också att vi fått statusuppdatering i ärenden som dragit ut lite på tiden.
Victor Pettersson
Hefab Fastighets AB Victor Pettersson
Vi har jobbat med Alektum Group Legal i flera år och använder oss av flera av deras tjänster. Konkurrensen är hård och det är svårt att vara unik i sitt erbjudande, men Alektum Group Legal levererar bra och prisvärd rådgivning.
Nina Allard
Wallenstam AB (publ.) Nina Allard
Ni svarar snabbt på mejl och ger alltid bra feedback på hur det går med ärendet och även när det är avslutat.
Helen Jansson
Riksbyggen Helen Jansson
Till toppen av sidan