Vi hjälper våra bank- och finanskunder med effektiva inkassotjänster som tar hänsyn till gäldenären. Målet är att behålla en bra relation så att dina kunder gärna gör affärer igen efter att skulden är betald. Vi kan också hjälpa dig med informationstjänster och juridisk rådgivning – skräddarsydda efter bank- och finansmarknaden.

Hos oss finns en branschledande informationstjänst. Vi är en av fem byråer i Sverige med en komplett kundbas och en specialbyggd motor som analyserar data för att hitta ännu fler öppningar för affärer åt dig. Vårt system ger dig en bra uppfattning om dina kunder och de som kan bli dina kunder. Vi kan till och med hjälpa dig förhandla fram bra erbjudanden på medieutrymme för din direktmarknadsföring.

Vårt juridiska team har en lång erfarenhet av att jobba mot finanssektorn. Vår egna finansavdelning kan hjälpa dig med administrativt stöd och rapportering. Och vår avdelning för delgivning arbetar med stor fingertoppskänsla och hänsyn – på så sätt lyckas de få hög andel lyckade utfall.

Vår Capital-avdelning investerar i skuldportföljer och tar in dem i ett system som samlar in äldre betalningar på ett schysst sätt och med stor framgång.

Varför inte läsa mer?

Du kan också bläddra bland länkarna till höger på den här sidan för mer information, eller kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.